maanantai 1. huhtikuuta 2013

Mersu


 Mersun kylkilistat käytiin läpi epäkeskolla P500:lla ja listoista poistettiin kiveniskeymät ja kohdat joissa oli halkeemia hiottiin puhki,jotta halkeemat eivät enää näkyisi. Pikkukolot käytiin läpi karhunkielellä. Sen jälkeen osat meni hiomaväriin ja sen jälkeen käytiin läpi P400 koneella pehmon kanssa, jotta kulmat menisi mahdollisimman vähän puhki.

 Helmat läpikäytiin koneella P240, kiveniskut ja suurimmat naarmut hiottiin pois tai ainakin mahdollisimman pieniksi, isot naarmut kitattiin ja pohjustettiin ennen hiomaväriä.
 Takapuskuri käytiin läpi P500



 Etupuskuri oli uusi, se putsattiin ja tarrat poistettiin,sekä etsittiin mahdolliset vauriot. Sen jälkeen läpikäytiin harmaalla karhunkielellä ja pienet naarmut hiottiin P600 softilla


 Keskilista käytiin läpi P500, suurimpia ja laajimipia lommoja hieman oiottiin lämmittämällä puskuria,en ollut tehnyt sitä koskaan aiemmin joten Jonna opasti sen tekemisessä. Sen jälkeen koko lista kitattiin, koska siinä oli paljon vaurioita ja suurehkoja, laajoja lommoja. Kitti hiottiin ensin vain puhki P120 epäkeskolla, minkä jälkeen hiottiin P120:llä lossin kanssa loppuun.






Molemmat keskilistat käytiin läpi P400 hiomavärin jälkeen.