maanantai 1. huhtikuuta 2013

Jenkki

 Ennen Candypunaisen maalaamista Pipsan kanssa peiteltiin ikkunat,katto, kylkien keltaiset raidat ja puskurit. Ensin peiteltiin tasan keltaisen reunalta ja karheat kohdat hiottiin pois, sen jälkeen paperit otettiin pois ja peiteltiin keltaiset raidat, siten että keltaista jäi noin milli näkymään. Ensin laitettiin tarkka raja sinisella raidotusteipillä ja sen jälkeen paperilla ja tavallisella teipillä.


 Punaisen maalauksen ja lakkauksen jälkeen jenkkin  hiottiin kattoa lukuunottamatta oranssilla karhunkielellä ja sitä ennen käytiin läpi vesissä.Sen jälkeen katto ja puskurit peiteltiin uudelleen lakkausta varten. Muutamissa kohtaa oli punaista päässyt keltaisiin kohtiin, joten hioin kohdat ensin hieman 'karkeammalla' P2000 vesissä ja sen jälkeen hieman hienommalla, en nyt tarkkaan muista mikä karkeus se oli mutta tosi iso luku se oli  oisko ollut 6000..?
 Pipsan kanssa lakattiin ensimmäinen kierros ja Lilli ja Tiia lakkas toisen kierroksen. Lakkaus onnistui ihan hyvin, ei tullut valumia, mutta roskia tuli melko paljon.





 Koska lakkausessa tuli paljon roskia, käytiin kaikki vaakapinnat läpi ensin P3000 ja sitten P6000 epäkeskolla, minkä jälkeen alueet kiillotettiin